Klíma telepítés

Klímaszerelés, klímatelepítés, felmérés.

Felméréskor közösen választjuk ki, az Önnek legmegfelelőbb klíma berendezést.

fejlec5Főbb tevékenységi köreink:

  • Klímaberendezések szerelése, telepítése, beüzemelése.
  • Klíma karbantartás és tisztítás.
  • Klíma előkészítés épülő, felújítandó lakásokban, előcsövezés falba rejtve.
  • Ipari és kereskedelmi hűtőgépek javítása.
  • Számítógép Szerverek hűtése.

Melege van? Nem hűt a klímája?

Megjavítjuk!

Hűtőközeg, gáz, klíma töltés!

Szivárgás keresés !

Alkatrészcsere, javítás!

klima-javitas-kiskunmajsa

Ha fel akar készülni a forróságra,de nem akar drága klímaberendezést vásárolni, akkor válasszon Midea klímát. Kedvező ára és megbízhatósága jó párosítás, ezért aki a Midea készülékek mellett dönt nyugodtan várhatja a nyarat. A nálunk vásárolt Midea klímaberendezésekre 2 év szerelői garanciát vállalunk. Mit is jelent ez? A webáruházunkban vásárolt, és általunk beszerelt klímaberendezésekre nem csak a készülékre, hanem a beszerelésre is vállaljuk az két év garanciát. Ennek egyetlen feltétele az évenkénti (évente egyszeri) karbantartás, amit mi végzünk a klímaberendezésen.

A címke a klíma-berendezés energiafelhasználását, valamint a zajkibocsájtását mutatja a vásárló számára.
Az igazi újdonság azonban az energiaosztályok számításában van. Az eddig jól ismert COP (fűtési energiahatékonyság)és aEER (hűtési energiahatékonyság)értékeket felváltják az SCOPés az SEER értékek. A látható változás az S ami a szezonális energiahatékonyságra utal, a különbség viszont a kiszámítás módjában rejlik.

Szezonális energiahatékonysági tényező hűtésben SEEREnergiatakarékos samsung klíma berendezések. Samsung 2014-es klíma modellek.

Ez az érték a klíma-berendezés teljes energiahatékonysági tényezője, amely a teljes hűtési szezonra vonatkozik. A tényező kiszámításához az éves hűtési igényt el kell osztani a hűtésre használt éves áramfogyasztással.

Szezonális energiahatékonysági tényező fűtésben SCOP

Ez az érték a klíma-berendezés teljes teljesítmény együtthatója a teljes fűtési szezonra vonatkozóan. A számításhoz melegebb és hidegebb napok energiafelhasználását vették alapul, a rendelet határozza meg mennyi melegebb és hidegebb napot tartalmazzon a számítás. A tényező kiszámításához az éves referencia fűtési igényt kell osztani a fűtésre felhasznált éves áramfogyasztással. Mivel az időjárási viszonyok országonként változhatnak, ezért a számításokhoz használt referencia értékek sem egyformák. Így lehet az, hogy egy klíma-berendezés energiahatékonysága nem minden országban azonos. Ez az energiacímkén egy színkódos térképpel van feltüntetve.

Ha ÖN klíma tulajdonos, akkor természetesen az is igényli a tisztítást karbantartást, többek között az ÖN egészsége megóvása miatt is!

lgartcool2